luni, 26 august 2013

Fotografii

Îţi trebuie o artă pentru a te putea numi un nesimţit desăvârşit. Dar şoferul ăsta e un adevărat artist: cu o singură manevră a blocat şi aleea ce urca spre Capela şi pista de biciclete – aia câtă e, a călcat şi spaţiul verde şi a turtit şi un boschet de pe marginea trotuarului. E ceva...


În dreptul Călimăneştiului, pe DN7 – E81, au apărut nişte banner-e cu poze şi un pic de scris din care – în maşină fiind – nu pricepi absolut nimic. Din curiozitate, am oprit în dreptul unuia, am coborât şi m-am apropiat până sub el, numai astfel putînd descifra mesajul. Este vorba de un proiect iniţiat de Primăria comunei vâlcene Prundeni care se referă la un site de promovare a unor obiective religioase din judeţ – www.valceamonahala.ro - şi la prostiile ăstea de banner-e indescifrabile, evident, totul pe bani de la UE, în cadrul programului Regio. Uneori mi se face de-a dreptul ruşine de felul în care ne batem joc de banii daţi de europenii ăştia.



De la la Kaufland din Râmnicu Vâlcea citire. Acum se pune întrebarea: când aduceţi birouri pentru copii de nuc, de fag, sau de brad?


Noua ţinută anti-caniculă, adaptată temperaturilor mari din ultima perioadă. Se poate renunţa la cămaşă, dar în nici un caz la ciorapii din picioarele încălţate în şlapi.


În River Plaza Mall din centrul Râmnicului, la un magazin de articole pentru copii de la etajul doi, gestionarii s-au gândit că un pic de educaţie sexuală n-ar strica micuţilor, drept pentru care au aşezat doi ponei de pluş într-o poziţie mai mult decât elocventă. Am auzit că săptămâna viitoare va fi demonstrată poziţia ”misionarului” cu ajutorul a doi urşi Panda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu