miercuri, 2 mai 2012

Helpline Sigur.info şi Complexul Terra Mythica vă invită la concurs

Ca blog partener, vă prezint cel mai recent comunicat primit de la Sigur.info:

Linia de consiliere si informare Helpline Sigur.info, regasita la adresa www.helpline.sigur.info pregateste surprize Internautilor prin lansarea unui concurs adresat copiilor cu varste cuprinse intre 13-17 ani. Castigatorul se va bucura din plin de vacanta de vara petrecand o saptamana de super-distractie intr-una din taberele Happy Faces, organizate de catre Complexul Terra Mythica langa Alba Iulia.

Participantii la concurs sunt invitati sa completeze formularul de inscriere pe care il pot descarca de la urmatorul link http://www.sigur.info/docs/formular-inscriere-concurs-helpline.doc si sa il trimita la adresa helpline@sigur.info  pana vineri, 18 mai 2012. Convingeti-ne ca sunteti responsabili pe Internet, ca stapaniti notiunile de siguranta online si ca meritati sa deveniti ambasadorii Sigur.info in tabara voastra preferata!

Castigatorul va fi anuntat luni, 20 mai 2012, iar atunci isi va alege tabara si perioada de vacanta intre 1 iulie si 10 septembrie 2012. Taberele propuse de partenerii nostri sunt:
•    Tabara Happy Faces Travel & Fun  - Va veti bucura de un program special si foarte diversificat in care sportul, jocurile (de echipa, gandire, strategie), activitatile de creatie (cantecul, dansul, arta) precum si multele drumetii si excursii pe care le vom face impreuna...sa va ofere acea vacanta de vara minunata la care visati! Mai multe informatii gasiti la urmatoarea adresa http://www.tabara-mea.ro/Tabara-Happy-Faces-Travel.php
•    Tabara Happy Faces - English Adventure - Pe parcursul celor 6 zile pe care le vom petrece impreuna lectiile de engleza sa vor imbina perfect cu spiritul de distractie si cu aventura. Tabara de engleza Happy Faces - English Adventure este organizata impreuna cu vorbitori nativi de limba engleza. Pentru mai multe detalii accesati http://www.tabara-mea.ro/Tabara-Happy-Faces-English.php

Complexul Terra Mythica este un partener foarte drag al proiectului Sigur.info gazduind prima editie a Scolii de Vara pe tema Sigurantei pe Internet in 2009 unde au participat peste 40 de voluntari experti in siguranta online. Implicare, comunicare si multa deschidere sunt atributele gazdelor care va asteapta cu drag si care vor avea grija sa va simtiti minunat in “casa” voastra pe timp de vacanta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu